Hodnocení obchodu

5,0 87 hodnocení
5
87x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 24.11.2021
L Avatar autora Lucík | 21.11.2021
Naprostá spokojenost,rychlé dodání.Krásné zboží za skvělé ceny.Mohu jen doporučit.
N Avatar autora Niky | 29.9.2021
Zdravím dámy, Po dlouhé době jsem si na tomto e-shop, zakoupila černé svetrové šaty Maria, s rozparkem. No mohu jen doporučit, opět mě tento e-shop potěšil a nezklamal! Super kvalita, teplé, skvěle sedí a ještě je k tomu malinký černý pásek. Za mě na podzim a zimu ideální ❤ Určitě to nebyl první ani poslední nákup, mám už odsud 4 kousky oblečení. A fakt mohu jen doporučit!
S Avatar autora Shoperka.cz (Administrátor) 3.10.2021
Děkujeme mnohokrát ❤
Avatar autora | 25.9.2021
Rychlé dodání,super kvalita :) děkuji za krásnou vesticku:))
R Avatar autora Renata | 24.9.2021
Krásné zboží a neuvěřitelná rychlost.
S Avatar autora Shoperka.cz (Administrátor) 27.9.2021
Moc děkujeme za kladné hodnocení ❤
L Avatar autora Lucka | 28.8.2021
Krásné zboží za skvělé ceny.Naprostá spokojenost.☺️☺️☺️
S Avatar autora Shoperka.cz (Administrátor) 31.8.2021
Moc děkujeme za krásnou recenzi ❤
V Avatar autora Věrka | 28.7.2021
Naprostá spokojenost. Rychlost dodání do třetího dne a šatičky parádní. Zase ráda nakoupím.
N Avatar autora Niky | 21.7.2021
Krásné nádherné šaty za skvělou cenu ! Super materiál i barvy. Naprosto souhlasím s paní Petrou s focením zezadu. :) Jinak naprostá paráda . Děkujeme !
E Avatar autora Eva | 17.7.2021
Nádhera , našla jsem náhodně na internetu , hned jsem objednala oblečení i boty pro mě i dceru a vše sedí .. všechno moc příjemný materiál . Opravdu maximální spokojenost
S Avatar autora Shoperka.cz (Administrátor) 18.7.2021
Moc děkujeme za nádhernou recenci moc si toho vážíme ! ❤️
P Avatar autora Petra | 16.7.2021
Skvělá spolupráce, rychlost, ochota, rifle, bundička, svetr i šaty sedí - jen malá připomínka, šlo by modelku fotit i zezadu, aby bylo vidět, jak jsou třeba šaty řešené na zádech?
S Avatar autora Shoperka.cz (Administrátor) 17.7.2021
Moc děkumeme za krásnou recenzi a zpětnou vazbu naše produkty budeme fotit i zezadu pro snadnější rozhodování ❤
K Avatar autora Kateřina | 1.7.2021
Rychlé vyřízení, šaty perfektně sedí i na větší prsa, dělají moc hezkou postavu, určitě ještě objednám nějaké ❤️
A Avatar autora Alena | 1.7.2021
Šaty jsou krásné, perfektně sedí i pro ženy s větším poprsím. Obchod perfektně komunikuje, po objednávce odesláno, přišlo další den.
Z Avatar autora Zuzana | 30.6.2021
Šaty krásné, příjemný materiál do horkých dnů, trochu se krčí, ale s tím se u viskozy musí počítat. :-) Rychlé doručení, velký výběr. Obchod doporučuji.
Avatar autora | 27.6.2021
J Avatar autora Jarka | 24.6.2021
Šaty krásné, příjemný materiál, rychlé dodání. Určitě doporučuji :).
S Avatar autora Silvie | 24.6.2021
Krásné šaty. Jsem spokojená moc.
Avatar autora | 24.6.2021
Rychlé dodání, šaty sedí krásné
Avatar autora | 19.6.2021
Bleskové vyřízení objednávky, do druhého dne doma ✅ kraťásky super, lehký vzdušný materiál, velikost sedí parádně
M Avatar autora Martina S. | 18.6.2021
Šatky vypadají super, jsou opravdu lehké, vzdušné. Dodání rychlé. Nemám co vytknout
P Avatar autora Petra | 4.6.2021
Rychlé,vstřícné,bez komplikací,šaty skvělé,fajn materiál,velikostně v pohodě.Malá výtka k tomu,že v popisu není napsána barva šatů.Myslela jsem,že jsou tmavěmodré,ale jsou černé
S Avatar autora Shoperka.cz (Administrátor) 5.6.2021
Mnohokrát děkujeme za Vaší zpětnou vazbu, uděláme vše pro to abychom zlepšili naše popisky.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení