Hodnocení obchodu

5,0 82 hodnocení
5
82x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
L Avatar autora Lucka | 28.8.2021
Krásné zboží za skvělé ceny.Naprostá spokojenost.☺️☺️☺️
S Avatar autora Shoperka.cz (Administrátor) 31.8.2021
Moc děkujeme za krásnou recenzi ❤
V Avatar autora Věrka | 28.7.2021
Naprostá spokojenost. Rychlost dodání do třetího dne a šatičky parádní. Zase ráda nakoupím.
N Avatar autora Niky | 21.7.2021
Krásné nádherné šaty za skvělou cenu ! Super materiál i barvy. Naprosto souhlasím s paní Petrou s focením zezadu. :) Jinak naprostá paráda . Děkujeme !
E Avatar autora Eva | 17.7.2021
Nádhera , našla jsem náhodně na internetu , hned jsem objednala oblečení i boty pro mě i dceru a vše sedí .. všechno moc příjemný materiál . Opravdu maximální spokojenost
S Avatar autora Shoperka.cz (Administrátor) 18.7.2021
Moc děkujeme za nádhernou recenci moc si toho vážíme ! ❤️
P Avatar autora Petra | 16.7.2021
Skvělá spolupráce, rychlost, ochota, rifle, bundička, svetr i šaty sedí - jen malá připomínka, šlo by modelku fotit i zezadu, aby bylo vidět, jak jsou třeba šaty řešené na zádech?
S Avatar autora Shoperka.cz (Administrátor) 17.7.2021
Moc děkumeme za krásnou recenzi a zpětnou vazbu naše produkty budeme fotit i zezadu pro snadnější rozhodování ❤
K Avatar autora Kateřina | 1.7.2021
Rychlé vyřízení, šaty perfektně sedí i na větší prsa, dělají moc hezkou postavu, určitě ještě objednám nějaké ❤️
A Avatar autora Alena | 1.7.2021
Šaty jsou krásné, perfektně sedí i pro ženy s větším poprsím. Obchod perfektně komunikuje, po objednávce odesláno, přišlo další den.
Z Avatar autora Zuzana | 30.6.2021
Šaty krásné, příjemný materiál do horkých dnů, trochu se krčí, ale s tím se u viskozy musí počítat. :-) Rychlé doručení, velký výběr. Obchod doporučuji.
Avatar autora | 27.6.2021
J Avatar autora Jarka | 24.6.2021
Šaty krásné, příjemný materiál, rychlé dodání. Určitě doporučuji :).
S Avatar autora Silvie | 24.6.2021
Krásné šaty. Jsem spokojená moc.
Avatar autora | 24.6.2021
Rychlé dodání, šaty sedí krásné
Avatar autora | 19.6.2021
Bleskové vyřízení objednávky, do druhého dne doma ✅ kraťásky super, lehký vzdušný materiál, velikost sedí parádně
M Avatar autora Martina S. | 18.6.2021
Šatky vypadají super, jsou opravdu lehké, vzdušné. Dodání rychlé. Nemám co vytknout
P Avatar autora Petra | 4.6.2021
Rychlé,vstřícné,bez komplikací,šaty skvělé,fajn materiál,velikostně v pohodě.Malá výtka k tomu,že v popisu není napsána barva šatů.Myslela jsem,že jsou tmavěmodré,ale jsou černé
S Avatar autora Shoperka.cz (Administrátor) 5.6.2021
Mnohokrát děkujeme za Vaší zpětnou vazbu, uděláme vše pro to abychom zlepšili naše popisky.
V Avatar autora Veronika K. | 3.6.2021
Nejúžasnější obchod ze všech. Eshop má krásné zboží. Šaty UNI mi bohužel byly volné a při vrácení zboží když jsem potřebovala poradit pán je na telefonu až do podvečera, volala jsem víckrát a mile rád poradil. Vrácení proběhlo velmi rychle a překvapilo mě, že peníze přistály na BÚ jakmile jsem poslala balíček. Moc děkuji za vše, jste nejlepší!! Určitě někdy zavítám znovu.
S Avatar autora Shoperka.cz (Administrátor) 3.6.2021
Mnohokrát děkujeme za Vaší krásnou recenzi a dobrou zkušenost s naším obchodem. Budeme se těšit na Vaší příští návštěvu.
D Avatar autora Daniela | 28.5.2021
Jsem velice spokojená. Rychle dodání a zboží totožné s fotkami.
M Avatar autora Monika | 21.5.2021
Maximální spokojenost!...sedí..materiál příjemný...cena dobrá....velmi rychlé dodání ..doporučuji
N Avatar autora Nikola | 14.5.2021
Tepláková souprava je krásná a odpovídá obrázku! ❤ Velikost sedí, rychlé dodání, příjemný materiál!
Avatar autora | 12.5.2021